Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

L'ecologia com a forma de viure.

Dintre d'un entorn protegit (Natura 2000) on la flora i la fauna es manifesta amb el seu màxim esplendor es troba el conjunt històric monumental del castell i església de Sant Petrus de Madrona. En aquest lloc privilegiat on la contaminació és mínima es conviu amb la natura de forma ecològica i natural.

En aquest entorn el nostre propòsit és oferir un lloc de repòs pel cos, ment i l'esperit. Els productes naturals locals són un complement per gaudir de la pau i tranquil·litat del lloc.

La idoneïtat del lloc permet les trobades de grups, famílies o amics al voltant d'una bona taula.

La ecología como forma de vivir

Dentro de un entorno protegido (Natura 2000) donde la flora y la fauna se manifiesta en su máxima esplendor se encuentra el conjunto monumental del castillo y iglesia de Sant Petrus de Madrona. En este lugar privilegiado donde la contaminación es mínima se convive con la naturaleza de forma ecológica y natural.

En este entorno nuestro propósito es ofrecer un lugar de reposo tanto para el cuerpo como la mente. Los productos naturales y locales son un complemento para disfrutar de la paz y tranquilidad del lugar.

Aquí es idóneo para hacer encuentros de grupos, familias o amigos alrededor de una buena mesa.

Benvinguts - Bienvenidos - Welcome - Bienvenue - Välkomna

Sant Petrus de Madrona és un allotjament que ofereix un entorn amb un patrimoni històric i mediambiental únic, on l'ecologia és una forma de viure. 

Sant Petrus de Madrona es un alojamiento que ofrece un entorno con un patrimonio histórico y medioambiental único donde la ecología es una forma de vivir.

Sant Petrus de Madrona is a B&B in a unique historic and environmental patrimony where ecology is a lifestyle.

Sant Petrus de Madrona est un logement rural situé dans une patrimoine historique et écologique únique où l'écologie est une mode de vie.

Sant Petrus de Madrona är ett lantligt boende mitt i ett historiskt kulturarv i en unik miljö där ekologi är en bärande del i vardagen.